Consultancy/ethical hacking - Seccure
16340
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16340,bridge-core-1.0.7,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Consultancy / ethical hacking

Onze security consultants gaan graag het gesprek met u aan over cyber security.

Onze security consultants bieden u advies op de gehele breedte van IT-security. Onze security consultants zullen eerst kijken naar de huidige staat van uw IT-security, daarna zullen ze uw wensen en behoeften vastleggen. Hebben uw IT medewerkers geen tijd om de veiligheid van uw data en de data van uw klanten te waarborgen? Of hebben ze een zetje in de juiste richting nodig, dan kunnen onze security consultants u daarbij helpen. Ook wanneer uw medewerkers iets meer willen leren over wat er nodig is voor uw bedrijf, of als u uw IT-strategie meer kracht wilt bij zetten, komen onze Security Consultants van pas.

Wat de Security Consultant precies doet erg afhankelijk van uw bedrijf. Uiteindelijk gaat het altijd om advies. Advies voor wat betreft uw IT-strategie, hoe u kunt voldoen aan de privacywetgeving en specifieke ISO-standaarden, incident- en crisis-management, werkplekmanagement, bestanden beveiligen, en nog veel meer.

Cyber Consult

De wereld van cybersecurity is voor veel mensen “abra kadabra”. Daarom bieden wij een uniek cyber consult aan waarbij een van onze security consultants met u aan tafel gaat zitten om al uw cyber security vragen te beantwoorden. Wat heeft uw bedrijf nodig om de volgende stap te maken in cyber veiligheid? Hoe staat uw bedrijf er voor op het vlak van cyber veiligheid? Wat is voor u de best passende oplossing om de cyberveiligheid van uw bedrijf te toetsen? Deze vragen en meer kunt u allemaal kwijt tijdens het cyber consult.

Na een cyber consult kunnen wij u een advies geven voor de vervolgstappen.

Onze werkwijze

Onze ethical hackers gaan als volgt te werk bij een consultancy of ethical hacking advies.

 • Intake gesprek

  Allereerst bespreken onze experts met de klant wat de opdracht en onderzoeksvraag zijn. Zo krijgen wij inzicht in uw wensen en eisen.

 • Voorbereiding

  Onze experts stellen samen met de opdrachtgever de scope op en vertalen deze naar werkzaamheden. Er wordt een vrijwaringsverklaring opgesteld met de afgestemde werkzaamheden en scope.

 • Uitvoering

  Onze experts gaan aan de slag met de gekozen producten zoals een penetratietest of phishing.

 • Rapportage en feedback

  De resultaten en adviezen die zijn voortgekomen uit de uitvoering worden verwerkt in een overzichtelijke rapportage. De bevindingen, adviezen en de rapportage zullen vervolgens worden gepresenteerd. Tijdens de presentatie worden alle vragen met betrekking tot de uitvoering en het rapport beantwoordt.

 • Aftercare

  Onze experts zijn altijd bereikbaar voor vragen met betrekking tot de resultaten of gegeven adviezen.

Seccure - specialist in online security - logo footer

De Holle Bilt 25b
3732 HM De Bilt
info@seccure.nl
Tel. 088 – 555 45 00

BEL ME NU
+
Bel mij!