Red teaming - Seccure
16351
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16351,bridge-core-1.0.7,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Red teaming

Er is maar één zwakke schakel nodig om uw bedrijf binnen te dringen. Daarom nemen bij red teaming aanval simulatie onze ethische hacker uw hele keten onder de loop: digitaal, fysiek en de mens.  Het resultaat van een Red Team aanvalssimulatie geeft u niet alleen inzicht in de risico’s en kwetsbaarheden in uw systemen en beveiliging, maar het toont ook de weerbaarheid en het handelen van uw organisatie bij een incident.

Met een Red Team onderzoek controleert u grondig de werking van uw huidige, ook niet technische, maatregelen, maakt u een daadwerkelijke dreiging mee en leert u wat een aanval inhoudt.

Het resultaat van een Red Team onderzoek brengt uw IT beveiliging over de gehele keten naar een hoger niveau en verbetert uw incident response en monitoring maatregelen.

Aanvalssimulatie

Een realistische aanval gebaseerd op een op maat geschreven scenario. In deze aanval worden de Cyber, Fysieke en Menselijke aspecten gecombineerd en onderzocht. Het Red Team zal bij deze aanval opereren zoals een kwaadwillende dit in de praktijk ook zou doen. Hiermee kan een helder antwoord gegeven worden op de globale vraag of de organisatie veilig is.

Red vs blue

Een realistisch aanvalsscenario zoals bij de Aanvalssimulatie, maar nu in samenwerking met de het monitoring team (blue team) van de organisatie. Een kat en muis spel waarbij het Blue Team het Red Team tracht te detecteren en verhinderen.

Geavanceerd ethisch hacken

Een geavanceerde vorm van een penetratietest waarbij de scope breder is en verder gaat dan alleen het identificeren van kwetsbaarheden. Door kwetsbaarheden uit te buiten kan de hacker het netwerk binnendringen en ontdekken tot hoever een aanvaller kan komen, op een gecontroleerde en veilige manier.

Onze werkwijze

Onze experts gaan als volgt te werk bij redteam hacking.

 • Intake gesprek

  Allereerst bespreken onze experts met de klant wat de opdracht en onderzoeksvraag zijn. Zo krijgen wij inzicht in uw wensen en eisen.

 • Voorbereiding

  Onze experts stellen samen met de opdrachtgever de scope op en vertalen deze naar werkzaamheden. Er wordt een vrijwaringsverklaring opgesteld met de afgestemde werkzaamheden en scope.

 • Uitvoering

  Onze experts gaan aan de slag met de gekozen producten zoals een penetratietest of phishing.

 • Rapportage en feedback

  De resultaten en adviezen die zijn voortgekomen uit de uitvoering worden verwerkt in een overzichtelijke rapportage. De bevindingen, adviezen en de rapportage zullen vervolgens worden gepresenteerd. Tijdens de presentatie worden alle vragen met betrekking tot de uitvoering en het rapport beantwoordt.

 • Aftercare

  Onze experts zijn altijd bereikbaar voor vragen met betrekking tot de resultaten of gegeven adviezen.

Seccure - specialist in online security - logo footer

De Holle Bilt 25b
3732 HM De Bilt
info@seccure.nl
Tel. 088 – 555 45 00

BEL ME NU
+
Bel mij!