Security scan - Seccure
16342
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16342,bridge-core-1.0.7,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

(Web)Security scan

Wilt u snel de oppervlakkige veiligheidsrisico’s van uw organisatie in beeld brengen? Laat dan een van onze security experts een snelle scan uitvoeren op uw website of interne netwerk!

Een security scan is de snelste manier om bekende kwetsbaarheden te ontdekken op websites of op uw netwerk. Hoewel security scans geen diepgaande kwetsbaarheden zullen vinden geven ze een goede indicatie van de cyber weerbaarheid van uw bedrijf.

Onze werkwijze

Onze experts gaan als volgt te werk bij een risicoanalyse.

 • Intake gesprek

  Allereerst bespreken onze experts met de klant wat de opdracht en onderzoeksvraag zijn. Zo krijgen wij inzicht in uw wensen en eisen.

 • Voorbereiding

  Onze experts stellen samen met de opdrachtgever de scope op en vertalen deze naar werkzaamheden. Er wordt een vrijwaringsverklaring opgesteld met de afgestemde werkzaamheden en scope.

 • Uitvoering

  Onze experts gaan aan de slag met de gekozen producten zoals een penetratietest of phishing.

 • Rapportage en feedback

  De resultaten en adviezen die zijn voortgekomen uit de uitvoering worden verwerkt in een overzichtelijke rapportage. De bevindingen, adviezen en de rapportage zullen vervolgens worden gepresenteerd. Tijdens de presentatie worden alle vragen met betrekking tot de uitvoering en het rapport beantwoordt.

 • Aftercare

  Onze experts zijn altijd bereikbaar voor vragen met betrekking tot de resultaten of gegeven adviezen.

Seccure - specialist in online security - logo footer

De Holle Bilt 25b
3732 HM De Bilt
info@seccure.nl
Tel. 088 – 555 45 00

BEL ME NU
+
Bel mij!