Redteam Hacking - Seccure
16351
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16351,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Redteam Hacking

Seccure - Specialist in online security - diensten - redteam hacking
Redteam Hacking

Ethical hackers (red team) zullen op verzoek een security aanval uitvoeren. Het doel van deze aanval is om de security risico’s van de opdracht gevende organisatie aan het licht te brengen. De organisatie krijgt vooraf geen informatie over wanneer en hoe deze aanval zal plaatsvinden. Er wordt een echte aanval uitgevoerd, die echter alleen gebruikt wordt om inzicht te geven in hoe de organisatie om gaat met de aanval. Worden ze op tijd ontdekt? Worden de juiste procedures doorlopen?

Met redteam hacking van Seccure zorgt u ervoor dat het systeem of netwerk van uw organisatie aan een serieuze en grondige test wordt onderworpen. Met de terugkoppeling en bevindingen van onze experts, kunnen wij u vervolgens helpen om eventuele risico- en aandachtspunten te verhelpen.

 

Redteam hacking, of hackers, worden ook wel White-hat hackers genoemd. Hiermee wordt bedoelt dat ze aan de goede kant – uw kant – staan. De test is echter wel echt en de best mogelijke test van uw systeem of netwerk.

Onze werkwijze

Onze experts gaan als volgt te werk bij redteam hacking.

 • Intake gesprek

  Allereerst bespreken onze experts met de klant wat de opdracht en onderzoeksvraag zijn. Zo krijgen wij inzicht in uw wensen en eisen.

 • Voorbereiding

  Onze experts vertalen de scope naar werkzaamheden. Daarna voeren we een eerste verkenning uit op uw systeem of netwerk.

 • Uitvoering

  Het daadwerkelijke hacken wordt uitgevoerd door de experts van Seccure.

 • Rapportage en feedback

  Onze experts rapporteren alle bevinden van de test en lichten deze, indien gewenst, mondeling toe aan u als klant.

 • Aftercare

  Uw organisatie krijgt de kans om de gevonden punten te verbeteren. Hierna voeren onze experts een tweede scan uit ter controle.

Diensten

Public Scan

Penetratietest

Webapplicatie Scan

Consultancy /

Ethical Hacking

Risicoanalyse

Design / Implementation Validations

Training

AVG/GDPR Scan

Redteam Hacking

Seccure - specialist in online security - logo footer

Papendorpseweg 91,
3528 BJ Utrecht
info@seccure.nl
Tel. 088 – 555 45 00

BEL ME NU
+
Bel mij!