Risicoanalyse - Seccure
16342
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16342,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Risicoanalyse

Seccure - Specialist in online security - diensten - risicoanalyse
Risicoanalyse

Op basis van het aangeleverde beleid, procedures en documentatie (waaronder bijvoorbeeld penetratietesten, phishing campagne etc) wordt een gedegen risicoanalyse gemaakt door de experts van Seccure.

Deze risicoanalyse geeft u inzicht in waar de kritische punten van uw organisatie liggen, met daarbij aanbevelingen hoe deze verholpen kunnen worden.

 

De online security experts van Seccure identificeren, monitoren en beheersen risico’s die betrekking hebben op uw netwerk of systeem. Zeker met het oog op de nieuwe AVG regelgeving, is het van groot belang dat uw netwerk op alle kritieke punten waterdicht is. Zo voorkomt u als organisatie problemen met cliĆ«ntgegevens die op straat belanden.

 

Een andere grote uitdaging voor alle bedrijven die online opereren is het voorkomen van cyber criminaliteit en dus optimaliseren van cyber security. De experts van Seccure zijn hierin gespecialiseerd en kunnen als geen ander de knelpunten en risicopunten in uw netwerk of systeem blootleggen. Zo kunt u deze snel en goed oplossen. Wij denken hierin uiteraard graag met u mee.

 

Onze werkwijze

Onze experts gaan als volgt te werk bij een risicoanalyse.

 • Intake gesprek

  Allereerst bespreken onze experts met de klant wat de opdracht en onderzoeksvraag zijn. Zo krijgen wij inzicht in uw wensen en eisen.

 • Voorbereiding

  Onze experts vertalen de scope naar werkzaamheden. Daarna voeren we een eerste verkenning uit op uw systeem of netwerk.

 • Uitvoering

  De Risicoanalyse wordt uitgevoerd door de experts van Seccure.

 • Rapportage en feedback

  Onze experts rapporteren alle bevinden van de test en lichten deze, indien gewenst, mondeling toe aan u als klant.

 • Aftercare

  Uw organisatie krijgt de kans om de gevonden punten te verbeteren. Hierna voeren onze experts een tweede scan uit ter controle.

Diensten

Public Scan

Penetratietest

Webapplicatie Scan

Consultancy /

Ethical Hacking

Risicoanalyse

Design / Implementation Validations

Training

AVG/GDPR Scan

Redteam Hacking

Seccure - specialist in online security - logo footer

Papendorpseweg 91,
3528 BJ Utrecht
info@seccure.nl
Tel. 088 – 555 45 00

BEL ME NU
+
Bel mij!