Training - Seccure
16346
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16346,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Training

Seccure - Specialist in online security - diensten - training
Training

De beste beveiliging tegen criminelen en kwaadwillende personen is het trainen van alle medewerkers van de organisatie. Van de raad van bestuur tot aan de medewerkers op de werkvloer. Het kunnen herkennen van de technieken en trucjes die criminelen en kwaadwillende personen gebruiken, zal ervoor zorgen dat de risico’s voor de organisatie enorm worden verkleind.

Seccure heeft een groot assortiment aan trainingen, waarbij alle facetten van social engineering aan bod komt. Er kan ook een op maat gemaakte trainingen verzorgd worden, waarbij specifieke onderwerpen worden belicht.

 

Onze trainingen zijn voor alle niveau’s en voor elke functie. Een training is uiteraard helemaal afgestemd op de doelgroep, zodat de deelnemers geen dingen hoeven te leren die niet van toepassing zijn.

Onze werkwijze

Onze experts gaan als volgt te werk bij training van uw medewerkers.

 • Intake gesprek

  Allereerst bespreken onze experts met de klant wat het niveau van de medewerkers is. Zo krijgen wij inzicht in uw wensen en eisen.

 • Voorbereiding

  Onze experts vertalen de scope naar de training. Wij passen de training precies aan op uw wensen, eisen en de kennis van uw medewerkers.

 • Uitvoering

  De training wordt uitgevoerd door de experts van Seccure.

 • Rapportage en feedback

  Onze experts rapporteren alle bevinden van de training en scores en lichten deze, indien gewenst, mondeling toe aan u als klant.

 • Aftercare

  Uw organisatie krijgt de kans om de verworven kennis in de praktijk te brengen. Uiteraard staan wij voor u klaar bij vragen of extra input van onze kant.

Diensten

Public Scan

Penetratietest

Webapplicatie Scan

Consultancy /

Ethical Hacking

Risicoanalyse

Design / Implementation Validations

Training

AVG/GDPR Scan

Redteam Hacking

Seccure - specialist in online security - logo footer

Papendorpseweg 91,
3528 BJ Utrecht
info@seccure.nl
Tel. 088 – 555 45 00

BEL ME NU
+
Bel mij!